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| POSSEDUTO (se manca la collocazione vai al documento contenente) | |
| Autore principale: | Accum, Friedrich, 1769-1838.
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| Titolo: | A treatise on adulterations of food and culinary poisons [Microform] : exhibiting the fraudulent sophistications of bread, beer, wine, spirituous liquors, tea, coffee, cream, confectionery, vinegar, mustard, pepper, cheese, olive oil, pickles and other articles employed in domestic economy : and methods of detecting them / by Fredrick Accum. |
| Pubblicazione: | London : Printed by J. Mallett and sold by Longman, Hurst, Rees, Orme, and Brown, 1820. |
| Descrizione fisica: | xvi, 372 p. ; 18 cm |
| Note: | Includes bibliographical references and index |
| Riproduzione: | Microprint. New York : Readex Microprint, 1968. 4 cards ; 23 x 15 cm. (Landmarks of science) Microfiche. New York : Readex Microprint, [1992]. 4 microfiches : negative ; 11 x 15 cm. (Landmarks I monographs) |
| Collocazione: | Landmarks Microprint (Deposito FST) |
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| Collocazione: | Landmarks Microfiche |
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| 000000319089 |