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POSSEDUTO (se manca la collocazione vai al documento contenente)
Autore principale:Accum, Friedrich, 1769-1838.
Titolo:A treatise on adulterations of food and culinary poisons [Microform] : exhibiting the fraudulent sophistications of bread, beer, wine, spirituous liquors, tea, coffee, cream, confectionery, vinegar, mustard, pepper, cheese, olive oil, pickles and other articles employed in domestic economy : and methods of detecting them / by Fredrick Accum.
Pubblicazione:London :  Printed by J. Mallett and sold by Longman, Hurst, Rees, Orme, and Brown,  1820.  
Descrizione fisica:xvi, 372 p. ;  18 cm  
Note:Includes bibliographical references and index
Riproduzione:Microprint. New York : Readex Microprint, 1968. 4 cards ; 23 x 15 cm. (Landmarks of science)
Microfiche. New York : Readex Microprint, [1992]. 4 microfiches : negative ; 11 x 15 cm. (Landmarks I monographs)
Collocazione:Landmarks Microprint (Deposito FST)
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Collocazione:Landmarks Microfiche
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000000319089
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